Presseberichte 20-21 - SV IRAKLIS HELLAS HANNOVER

Έδρα / Spielort: Bezirksportanlage VfV87 Hainholz e.V. Voltmerstr. 56C, 30165 Hannover! *** Έδρα / Spielort: Bezirksportanlage VfV87 Hainholz e.V. Voltmerstr. 56C, 30165 Hannover!
SV IRAKLIS HELLAS E.V HANNOVER
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ
Direkt zum Seiteninhalt
Zwei TOP-Spieler nehmen Abschied von SV Iraklis Hellas. * Δυο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αποχαιρετούν το Σωματείο.

Abschied von Dimitrios Galanopoulos * Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος αποχεραιτά το Σωματείο
Der Abschied von D. Galanopoulos
Als ich mich im Januar 2012 entschied, nach Iraklis zu kommen, habe ich mir ein persönliches Ziel gesetzt, dem Team zu helfen, drei Kategorien aufzusteigen. Mein Ziel habe ich erreicht. Während all dieser 9 Jahre im Team habe ich viele schöne Momente erlebt und ich denke, dass diese von Euch auch in Erinnerung bleiben werden. Es ist die Zeit gekommen, Iraklis mit erhobenem Haupte zu verlassen. Ich hätte gerne mit einer weiteren Meisterschaft abgeschlossen, aber die momentane Situation hat es mir nicht erlaubt, weitere schöne Momente mit Euch gemeinsam zu erleben. Meine Leidenschaft und Liebe für das Team war größer als mein Talent und manchmal habe ich aus dem Grund auch einige mit meinen Worten verärgert, aber ich habe versucht zu sagen, dass ich es immer zum Wohle des Teams getan habe ... Ich werde mich daran erinnern, dass alles, was wir zusammen durchgemacht haben, ein sehr großer Teil meines Lebens hier in Deutschland ist. Ich möchte mich beim Vorstand, meinen Trainern und meinen Teamkollegen für die Zusammenarbeit in all den Jahren bedanken! Es ist nun die Zeit gekommen, etwas Neues in Griechenland aufzubauen!
Ich werde Euch immer in meinem Herzen haben.

Ο Γαλανόπουλος αποχαιρετά το Σωματείο
Όταν αποφάσισα να έρθω τον Ιανουάριο του 2012 στον Ηρακλή έβαλα έναν στόχο προσωπικό να βοηθήσω την ομάδα να ανεβεί 3 κατηγορίες. Ο στοχος μου πραγματοποιήθηκε.Μέσα σε όλα αυτά τα 9 χρόνια στην ομάδα έζησα πολλές όμορφες στιγμές και νομίζω ότι αυτά θα μείνουν στην μνήμη όλων ...Ήρθε η ώρα να φύγω από τον Ηρακλή με το κεφάλι ψηλά, θα ήθελα να τελείωνα με ένα ακόμα πρωτάθλημα αλλά η κατάσταση δεν με άφησε να χαρώ και άλλες όμορφες στιγμές ...το Πάθος μου και η αγάπη για την ομάδα ήταν μεγαλύτερη από το ταλέντο μου και γι’αυτό μερικές φορές ίσως στεναχώρησα μερικούς με τα λόγια μου αλλά προσπαθούσα να λέω ότι έβλεπα με σκοπό πάντα το καλό της ομάδας ... Θα θυμάμαι όλα αυτά που περάσαμε μαζί είναι ένα κομμάτι της ζωής μου πολύ μεγάλο εδώ στην Γερμανία... Ευχαριστώ την διοίκηση τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια !
Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου 🙋️ Gala 11

Αρθρο του Ηρακλή Ελλάς Ανόβερου
Μετά την αποχώρηση του πρώτου αρχηγού της ομάδας του Νίκου Ζέρβα αποχαιρετά το σωματείο μας άλλη μια σημαία της ομάδας. Ο παίκτης μας αποχωρεί για την πατρίδα για ένα καλύτερο μέλλον αφού τον υποχρεώνουν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες!
Ο λόγος γίνεται για τον  Δημήτριο Γαλανόπουλο , για τον παίκτη με το νούμερο 11 ο οποίος τίμησε την φανέλα για εννιά ολόκληρα χρόνια!
Γεννημένος στην Καλαμάτα το 1990 έδειξε από νωρίς την λατρεία του στην στρογγυλή θεά , αγωνιζόμενος αρχικά στον Ηρακλή Καλαμάτας, και έπειτα σε Ομόνοια, Άγρα,και Λεωνίδιο , κάνοντας το μεγάλο βήμα το 2009 στον Λεβαδειακό στην Ά Εθνική κατηγορία!
Το 2011 ο επόμενος σταθμός της καριέρας του τον φέρνει στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη μας στο Ανόβερο!
Αγωνίστηκε για μια σεζόν 2010-11  στην OSV στο πλάι του Νίκου Ζέρβα, έπειτα μετακόμισαν το 2012 και οι δυο στην ομάδα μας φορώντας όλα αυτά τα χρόνια την γαλανόλευκη έχοντας  184 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 32 γκολ.  Αγωνιζόμενος κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και ανάλογα με τα θέλω των προπονητών σαν κεντρικός αμυντικός , ακραίο μπακ αλλά και όπου χρειάστηκε ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε προπονητή και τις ανάγκες της ομάδας, 3 πρωταθλήματα και 4 κατηγορίες διαφορετικές, επιλέχθηκε στην καλύτερη εντεκάδα στο Sportbuzzer Cup 2018, και ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος παίχτης από τους φίλαθλους την σεζόν του τελευταίου πρωταθλήματος!
Ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας, κύρια χαρακτηριστικά του Δημήτρη το πάθος και η αγωνιστικότητα χωρίς να υπολογίζει αντίπαλο μέσα στις τέσσερις γραμμές! Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που στήριξε το τότε πλάνο της διοίκησης να γιγαντωθεί η ομάδα και να φτάσει στο υψηλότερο βάθρο που αγωνίζεται ελληνικό ποδοσφαιρικό σωματείο στην Γερμανία!
Διοίκηση , προπονητικό τιμ και συμπαίκτες εύχονται στον Δημήτρη μόνο τα καλύτερα στην νέα σελίδα της ζωής του!
Μια νέα πόρτα ανοίγει στην πορεία της ζωής του ο Δημήτρης αλλά η πόρτα του σωματείου μας θα είναι ανοιχτή για πάντα γι αυτόν.
Εννιά συναπτά έτη πρόσφερε στον Ηρακλή Ελλάς Ανόβερου όσο λίγοι. Στα κιτάπια της Ιστορίας του Ηρακλή Ελλας το όνομα του Δημήτρη Γαλανόπουλου θα έχει περίοπτη θέση. Ερχόμενος σε πολύ νεαρή ηλικία και για τον ίδιο ο Ηρακλής Ελλας αποτελεί μάλλον το πιο σημαντικό κεφάλαιο αφού το χρόνια ήταν πολλά.  Έζησε δύσκολες στιγμές αλλά και από τους συντελεστές του σωματείου να ζήσει το αποκορύφωμα της ομάδας να αγωνίζεται σε κατηγορία που δεν έφτασε άλλο ελληνικό σωματείο στην Γερμανία.  
Η ζωή κάνει κύκλους και ένας κύκλος για τον Δημήτρη κλείνει.  Ανοίγει γι αυτόν ένας νέος στην Ελλάδα  με την επιστροφή του στην πατρίδα.
Η σχέση του με την ομάδα μας είναι δυνατή σε βαθμό τέτοιο που για πάντα ο ένας θα νοιάζεται για τον άλλον!
Καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη Δημήτρη,  ο κόσμος του Ηρακλή Ελλας σε έχει ήδη για πάντα στην καρδιά του !!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Η Διοίκηση του Ηρακλή Ελλάς Ανόβερου

Abschied vom Mannschaftskapitän Nikolaos Zervas * Ο αρχηγός της 1ης ομάδας αποχαιρετά την ομάδα του.
Στα 35 του μετά από εννέα χρόνια ο αρχηγός της πρώτης ομάδας του Ελληνικού Αθλητικού Σωματείου Ηρακλής Ελλάς Αννοβέρου Νικόλαος Ζέρβας κρεμάει τα παπούτσια του και λέει αντίο στην ομάδα του.
 
Nikolaos Zervas im Alter von 35 Jahren, und nach neun Jahren als aktiver Spieler im Verein, der Kapitän der ersten Mannschaft des griechischen Sportvereins Iraklis Hellas Hannover hängt seine Schuhe auf den Nagel, und verabschiedet sich von seiner Mannschaft. (Video Griechisch & Deutsch) Links: Abschiedsrede vom Vorstand und Spielern.
Όλα τα καλά κάποτε έχουν ένα τέλος, και αυτό το τέλος ήρθε για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας μας,  τον φυσικό αρχηγό της,  τον παίκτη σύμβολο πια τον Νίκο Ζέρβα. Πάντα τέτοιες στιγμές είναι δύσκολες για ένα παίκτη που γεννήθηκε στα γήπεδα αλλά είναι αναγκαίο κακό ο τερματισμός. Ο Νίκος ταυτίστηκε με την ομάδα σε βαθμό που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το τέλος μιας τέτοιας καριέρας. Οι φίλαθλοι του Συλλόγου μας θα θυμούνται τον αρχηγό για πολλά χρόνια,  γιατί απλά ο Νίκος έγραψε ιστορία στο σωματείο που δύσκολα καταφέρνει κάποιος. Άραγε μικρός σκεφτόταν την στιγμή αυτή; σίγουρα αλλά όταν φτάνει η κατάσταση είναι κάπως περίεργη.
Η μέρα είναι όντως ξεχωριστή για το σωματείο μας αφού αρχηγός της ομάδας Νικόλαος Ζέρβας αποφάσισε να κρεμάσει στα 35 του τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Γεννημένος στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας με καταγωγή από τις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από εφτά χρονών βρίσκεται στα γήπεδα έχοντας παίξει  σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο μιας και πέρασε  από την ομάδα του Hannover 96, μετέπειτα σε Oberliga και Landesliga όπου είχε 139 συμμετοχές.  Μέχρι που ήρθε το έτος 2012 και για πρώτη φορά ο Νίκος Ζέρβας φόρεσε την γαλανόλευκη φανέλα του Ηρακλή ΕΛΛΑΣ Ανόβερου γράφοντας ιστορία με άξιους συμπαίκτες και προπονητές στην όλη πορεία του.
Τίτλοι τέλους μετά από εννέα χρόνια πιστός στρατιώτης στο σωματείο μας 203  συμμετοχές και 145 γκολ στα εννιά χρόνια θητείας του , τρία πρωταθλήματα οχτώ φορές πρώτος σκόρερ  της ομάδας, εφτά χρόνια φορώντας το περιβραχιόνιο στο μπράτσο τιμώντας την γαλανόλευκη φανέλα σε χαρές και λύπες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Ένα σέντερ φορ που μπορεί να μην είχε τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου επιθετικού αλλά βρισκόταν πάντα εκεί που έπρεπε ώστε να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό και παίρνοντας αρκετές φορές την ομάδα πάνω του όταν η  μπάλα έκαιγε!
Λόγω της πανδημίας η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει τέλος στην αγωνιστική σεζόν και αναγκαστικά ένα τέλος για τον αρχηγό μας αφού δεν  κατάφερε  να τελειώσει την σεζόν  και την καριέρα του όπως αρμόζει σε κάθε  ποδοσφαιριστή μας και σίγουρα στον ηγέτη της ομάδας μας. Ευχόμαστε το συντομότερο να φύγει από πάνω μας αυτός ο βραχνάς του ιού να βρεθούμε το γρηγορότερο κοντά στα γήπεδα και να τιμήσουμε όπως αρμόζει τον αρχηγό της ομάδας μας . Οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές ήταν η αιτία να βάλει τέλος στην καριέρα του  ο Νίκος πρόωρα  και να υποδεχτεί πλέον σαν φίλαθλος τον δεύτερο απόγονο του με το καλό και ευελπιστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθεί στην ομάδα μας από κάποιο άλλο πόστο!
Στην τελευταία συνάντηση ρώτησα το Νίκο τι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του όχι μόνο από τα χρόνια στον Ηρακλή αλλά σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα,  έλαβα  τις εξής απαντήσεις...
Η άνοδος της ομάδας από την Kreisklasse στην Kreisliga την πρώτη κιόλας αγωνιστική σεζόν η  άνοδος από την Kreisliga στην Bezirksliga και σίγουρα η τελευταία άνοδος από την Bezirksliga στην Landesliga κάτι που δεν είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή το σωματείο μας στον μισό αιώνα ύπαρξής του αλλά ίσως και το μοναδικό ελληνικό σωματείο στη Γερμανία,  το δεύτερο που δεν θα ξεχάσει ποτέ του ήταν η κλήση στην Εθνική Ελλάδος U19 σε φιλικό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη υπό το βλέμμα του τότε ομοσπονδιακού προπονητή Κωστίκου ,  στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έπρεπε να γίνει αναγκαστική αλλαγή του σέντερ φορ λόγω τραυματισμού και τότε εμφανίστηκε δίπλα στο πάγκο ο μεγάλος για όλους Χατζηπαναγής και δείχνοντας με το χέρι του εμένα είπε στο κύριο Κωστίκο, «βάλε τον Ζέρβα μέσα»  και έτσι νιώθοντας μια ανατριχίλα πέρασα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και κατάφερα να σκοράρω το δεύτερο γκολ της ομάδας και να φύγουμε νικητές με 2-1 τελικό σκορ! ....
Νίκο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές , για όσα πρόσφερες στο σωματείο μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, νιώθουμε τυχεροί που τίμησες την φανέλα της ομάδος αξιοπρεπώς, σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα επαγγελματικά σου και σύντομα δεύτερη φορά ευτυχισμένος πατέρας.  Ευελπιστούμε πως κάπου κάποια στιγμή θα συναντηθούν οι δρόμοι για το καλό του σωματείου γιατί...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ !!!
Με τιμή
Διοίκηση, Συμπαίκτες, Προπονητές, Τεχνικό τιμ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΟΒΕΡΟΥ
Der SV Iraklis Hellas Trauert um seinen Vereinsgründer und Ehrenvorsitzenden Stylianos Koutelas.
Einen Nachruf vom Sportverein lesen Sie unter der Rubrik Ereignisse in der Galerie.
Klicken Sie Hier.


Το Σωματείο μας πενθεί για την απώλεια του Ιδρυτή του και επιτίμου προέδρου κ. Στυλιανού Κουτελά.
Στην Ιστοσελίδα μας αναρτήσαμε την Νεκρολογία του εκλιπόντος στην κατηγορία «Συμβάντα/Ereignisse» κάνετε εδώ Κλικ.
Mitteilung in eigener Sache
Am dem vor Coronavirus geplanten Saisonende (Juni) verabschieden sich wegen beruflichen Verpflichtungen die A-Jugend Trainer Elvis Mputu und Valentinos Servas, so wie der Torhüter Trainer Wassilios Tsorbatzoglou.

Neuer Trainer der A-Jugend ist jetzt
Ioannis Sachpeloglou.
Co. Trainer: Jose Arcadio
STEILPASS SPORT-TV WAR LIVE DABEI
Aus dem h1-Studio mit Holger Wehling
Die Gäste im Studio:
Nils Voigt - Kreisschiedsrichterlehrwart
Dimos Vasiliadis - 1. Vorsitzender SV Iraklis Hellas
Patrick Lang - Neutrainer SV Iraklis Hellas
Ιντερβιού στο Στούντιο και στιγμιότυπα
από τα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής
των τριών ομάδων του Ηρακλή Ελλάς Αννοβέρου.

Die Spiele:
1. Herren SV Iraklis Hellas vs. TSV Kolenfeld 9:0
2. Herren SV Iraklis Hellas vs. SV Odin 3:1
A Jugend SV Iraklis Hellas vs. TSV Luthe 4:3
Patrick Lang, unser bisheriger Assistenztrainer, wird Interimsweise als Trainer der 1.Herren ab sofort tätig sein. In der Winterpause wird die Situation zusammen mit Patrick Lang neu bewertet.
Der SV Iraklis Hellas bedankt sich bei Herrn Lang für die Bereitschaft das Traineramt zu übernehmen.
Wir wünschen Patrick Lang und unserer Mannschaft viel Erfolg.
Der Vorstand des SV Iraklis Hellas e.V.
Der S.V. Iraklis Hellas e.V. und der Trainer der 1.Herren, Oliver Geick, haben im beiderseitigen Einvernehmen entschieden, die Zusammenarbeit mit sofortiger Wirkung zu beenden.
Wir bedanken uns für die sehr gute Zusammenarbeit und wünschen ihm für die Zukunft alles Gute, mit viel Glück und Gesundheit.
Der Vorstand S.V. Iraklis Hellas e.V.
Und im Sportbuzzer-Sportportal finden Sie darüber einen weiteren Bericht: SV Iraklis Hellas und Trainer Oliver Geick gehen ab sofort getrennte Wege...
Eliterunde der WU19-EURO beginnt für Griechenland am Mittwoch 02.10.2019 in Island.
Die Qualifikation zur UEFA-U19-Europameisterschaft der Frauen hat begonnen.
Zum zweien mall dabei mit der Griechischen Nationalmannschaft Alexia Mikrouli von Hannover 96 und die Schwester unseren Kippers Andreas Mikroulis.
Στην Ισλανδία βρίσκεται σήμερα η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Νεανίδων της Ελλάδας, προκειμένου να συμμετάσχει στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έως και τις 9 Οκτωβρίου.
Στις κλείσεις Εθνικής Ομάδας Νεανίδων βρίσκετε και η Αλεξία Μικρούλη, αδελφή του Ανδρέα Μικρούλη Τερματοφύλακα της πρώτης μας ομάδας. Η Αλεξία η οποια κλήθηκε πρόσφατα από την ομοσπονδιακή τεχνικό κα. Κατερίνα Φαλιδά στην Εθνική Νεανίδων θα αντιμετωπίσει με την εθνική μας σήμερα Τέταρτη 02.10.2019 19:00 τοπική ώρα, με το νούμερο 11  την αντίστοιχη ομάδα της Ισλανδίας.

Πρόγραμμα Αγώνων:
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: Ελλάδα-Ισλανδία: 0:6 (19:00 MEZ)
Σάββατο 5 Οκτωβρίου: Ισπανία-Ελλάδα 5:0 (16:00 MEZ)
Τρίτη 8 Οκτωβρίου: Καζαχστάν-Ελλάδα 0:8 (19:00 MEZ)

ENDE DER SPIELSAISON 2018-2019 DER LANDESLIGA
DER SV IRAKLIS HELLAS BEDANKT SICH FÜR DIE TREUE BEI SEINEN FANS UND ZUSCHAUERN.
 
Wir werden uns freuen, euch wieder in der nächste Spielsaison bei der BEZIRKSLIGA begrüßen zu dürfen.
 
Wir wünschen euch allen Schöne Ferien!
HELLAS-CUP-HANNOVER 2019
Präsentiert von Gerüstbau Schneider
Einer der größten Sportevents an Pfingstmontag in Hannover war das 1. Hellas-Cup-Turnier 2019 ein Zuschauer und Fans Turnier des SV Iraklis Hellas auf der Anlage des VfV87 Hainholz.
 
Weder namenhafte Sportvereine noch Leistungsteams haben teilgenommen, sondern Mannschaften aus Fanclubs, Betriebsmannschaften aus der Conti und aha, Mannschaften aus den Bereichen Religion und Bildung, der Griechischen Gemeinde, der Altherren des Iraklis Hellas und Hainholz und natürlich eine Mannschaft der nicht Griechische Spieler die Jahrelang unsere Verein unterstützen.
Tο σωματείο μας ο Ηρακλής-Ελλάς Ανοβέρου διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο έλαβαν μέρος ομάδες Ελλήνων είτε από συλλόγους είτε από τον εργασιακό τομέα. Στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και να περάσουμε όλοι μαζί μια ευχάριστη ημέρα. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Όλοι πέρασαν όμορφα, συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε όλους τους ελληνικούς συλλόγους, φορείς που βρέθηκαν και στήριξαν την δραστηριότητα αυτή και ήρθε η επιτυχία . Το σωματείο μας με ζωή πάνω από μισό αιώνα από ίδρυσή του ένα από τους στόχους ήταν και είναι, να προβάλει την Ελλάδα να συσπειρώνει τον ελληνισμό του Αννοβέρου. Αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Σας ευχαριστούμε όλους

Die Auslösung der Gruppen und Mannschaften Live im Internet stream!   (Hellas Turnier Spielplan pdf)
Your Website Title

HELLAS CUP HANNOVER 2019

Gepostet von SV Iraklis Hellas am Dienstag, 14. Mai 2019
Dieser offensiver Spieler göhört zu der Abgängen der letzten Spielsaison.
Name : Adem Lukac
Nationalität: Deutsch 🇩🇪
Geb: 10.06.95
Geb.ort : Langenhagen
Position: Sturm
Fuss: Rechts
Gewicht : 96 kg
Grösse : 1.90
Zuletzt gespielt: Arminia Hannover
Willkommen Adem !!
Der Vorstand des SV Iraklis Hellas e.V. möchte sich bei unseren Sponsor Michael Elfert von der VGH Versicherung Büro am Stadion, Robert-Enke-Straße 1 in 30169 Hannover, für die Unterstützung und Realisierung des Transfers von Adem Lukac bedanken!
HELLAS-CUP-HANNOVER 2019
Präsentiert von Gerüstbau Schneider
Das Hellas CUP ist ein Zuschauer und Fans Turnier des SV Iraklis Hellas auf der Anlage des VfV87 Hainholz, das am Pfingstenmontag 10. Juni ab 11:00 Uhr stattfindet und anschließend folgt die Feier mit Live Musik. Sie sind alle eingeladen!
Το Αθλητικό Σωματείο Ηρακλής Ελλάς Αννοβέρου διοργανώνει την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 (Καθολική Pfingstmontag), από τις 11:00πμ στην Έδρα μας: Sportanlage des VfV87 Hainholz, Ποδοσφαιρικό Τουρνουά άνευ προηγουμένου, με Εθιμοτυπικούς Συλλόγους, Οργανώσεις, Φαν Κλουπς, Μαθητές, με ομάδες που θα συγκροτήσουν οι από τα μέλη τους και τους φίλους τους. Μετά την λήξη του αθλητικού μέρους (περίπου στις 4μμ) το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με διασκέδαση με ζωντανή μουσική και τραγούδια, με Λαχειοφόρο αγορά και με όλα τα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρουμε στους χορούς μας. Σας προσκαλούμε σε αυτή την υπαίθρια γιορτή με αθλητικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο.
Grafik anklicken um sie lesbar zu vergrößern, oder hier als PDF Dokument zu öffnen.
ISSF World Cup Rifle/Pistol · Munich, GER
Greek shooter Anna Korakaki wins gold in Munich.
Welt Schießchampion Anna Korakaki gewinnt wieder Gold in München.

HSC BW Tündern ist Landesliga-Meister - Iraklis Hellas verspielt Führung und steigt ab...


Was für ein spannender letzter Spieltag in der Landesliga Hannover! Der SV Iraklis Hellas lieferte dem neuen Landesligameister lange Zeit einen harten Fight, führte zwischenzeitlich sogar und hätte dadurch die Klasse halten und den SC Hemmingen-Westerfeld zum Meister machen können, doch am Ende lachen die Hamelner - genau wie der OSV, der trotz Niederlage gegen Ramlingen-Ehlershausen die Klasse halten konnte. Berichtet
Die Griechen aus Hannover
schicken auch ein Mädchen, um die Griechische Nationalmannschaft zu stärken.
ALEXIA MIKROULI hat am Mittwoch 03.04.2019
um 12:00 Uhr in Berlin angetretten, mit den Farben der Griechischen Fußball Nationalmannschaft gegen die Deutsche Nationalmannschaft im
UEFA WOMEN’S UNDER19 CHAPIONSHIP
Der SV IRAKLIS HELLAS druckt ihr die Daumen und wünscht ihr und der Mannschaft viel Glück.
ΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ.
 
Τέταρτη 03.04.2019 στο Βερολίνο η ΑΛΕΧΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ έκανε ποδαρικό με τα χρώματα της Ελλάδας. Μπήκε αλλαγή στο 75΄στην διακοπή όπου οι Γερμανίδες θα χτυπήσουν Κόρνερ και θα κάνουν το 4:0
Ο πρώτος αγώνας στο UEFA WOMEN’S UNDER19 CHAPIONSHIP της Εθνικής Ελλάδας Νανήδων ποδοσφαίρου θα με αντίπαλο την Εθνική Γερμανίας.
Καλή επιτυχία Αλεξία, καλή Επιτυχία Ελλάδα.
1. Spieltag am 03.04.2019
Deutschland 4:0 Griechenland
2. Spieltag am 06.04.2019
Östereich 2:0 Griechenland
3. Spieltag am 09.04.2019
Griechenland 0:2 Tschechien
1η αγωνιστική (3 Απριλίου 2019)
Γερμανία-Ελλάδα
2η αγωνιστική (6 Απριλίου 2019)
Αυστρία-Ελλάδα
3η αγωνιστική  (9 Απριλίου 2019)
Ελλάδα-Τσεχία
Sponsoren kleiden unsere Teams neu.
Für unsere 2. Herren Mannschaft spendete gerade vor der Winterpause Herr N. Kouskounis Ihn. der Fa. NIKOS BAU einen neuen Satz Trikots.

Wir bedanken uns auch bei Herrn Georgios Pavlidis Fa. Cars & More für die diversen Spendensachen!

Der 1. Herren Trainer Oliver Geick wird Live im STEILPASS TV interviewt.
 
Am 20.09.2018 SPORTBUZZER Reporter Stephan Hartung berichtet: <<Oliver Geick übernimmt Traineramt bei Iraklis Hellas>> Mehr im SPORTBUZZER.DE -->
Überglücklich Coach Oliver Geick über seinem Einstand:
"Iraklis Hellas tanzt Sirtaki"
Nach einer Serie von 7 sieglosen Spielen wird in der Voltmerstr. wieder getanzt.
PRESSEMITTEILUNG VOM 19.09.2018
Der SV Iraklis Hellas freut sich Oliver Geick als neuen Trainer unserer 1. Herren bekannt zu geben, Inhaber der DFB Elite Lizenz.
Bis zum Sommer trainierte Oliver Geick die B- Jugend vom SV Arminia Hannover, mit denen er den Aufstieg in die Niedersachsenliga schaffte.
Assistiert wird er von Patrick Lang.
Wir wünschen beiden viel Erfolg, auf eine erfolgreiche Zusammenarbeit und das schnellstmögliche Erreichen unseres Zieles, den Verbleib in der Landesliga.
Trainer Oliver Geick
Co. Trainer Patrick Lang
PRESSEMITTEILUNG vom 10.09.2018
Trainer der 1. Herren, Dimitrios Gaintatzis
Mit grossem Bedauern müssen wir Ihnen mitteilen,
dass mit sofortiger Wirkung der Trainer unserer 1. Herren, Dimitrios Gaintatzis,
sein Amt niedergelegt hat.
Wir bedanken uns für die sehr erfolgreiche und angenehme Zusammenarbeit,
wünschen ihm für die Zukunft alles Gute, vor allem Gesundheit.

Herr Gaintatzis wird dem Verein weiterhin als Mitglied und Spieler der Ü40 erhalten bleiben.
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
Διασφαλίστε το Μέλλον του μοναδικού Ελληνικού Αθλητικού Σωματείου στο Αννόβερο.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, το Προξενείο μας δεν υπάρχει άλλο, τα σχολεία μας κλείνουν, οι Σύλλογοι μας λιγοστεύουν, τι θα μας απομείνει άραγε από τους γονείς μας και προγόνους μας για επομένη γενιά; Καλούμε όλους τους Έλληνες της περιοχής του Αννοβέρου που αγαπούν το ποδόσφαιρο να εγγραφούν Μέλη στο μοναδικό Ελληνικό Αθλητικό Σωματείο του Αννοβέρου: S.V. IRAKLIS HELLAS E.V. Ειδικότερα απευθυνόμαστε στους Γονείς που έζησαν και μεγάλωσαν με τις Ομάδες του "Ηρακλή" και της "Ελλάς" να παροτρύνουν τα παιδιά τους, που σήμερα  παίζουν σε Γερμανικές Ομάδες ώστε να ζητήσουν Μεταγραφή στις Ομάδες του ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ.Το μέλλον του Ελληνικού Αθλητικού Σωματείου εξαρτάτε από εσάς, διασφαλίστε το. Μην αδιαφορείτε! Εγγραφτείτε τώρα Μέλος και βοηθήστε συμμετέχοντας Ενεργά όχι μόνο στον αθλητικό αλλά και στον διοικητικό τομέα για ένα πιο ελπιδοφόρο  μέλλον.
§ 10 dUrhG    Copyright © 1997, 2004-2018 Webdesign D. Paganopoulos   for SV Iraklis Hellas Hannover.  All rights reserved.  
Zurück zum Seiteninhalt